Raport de activitate pentru perioada Septembrie 2020 – Martie 2021

De ce nu-mi prezint munca si nu anunt ce demersuri fac in timp real ?Pentru a nu fi pus in situatia de a primi oarece ,,ajutor ” sub forma unor bețe in roti ! Vezi problema traseului STB din Fundeni ! In cele 6 luni scurse de la alegerile din 27 septembrie si pana in prezent am facut exact ceea ce am facut dintotdeauna de cand m-am implicat in viata administrativa a comunei.

M-am straduit sa gasesc solutii la multitudinea problemelor administrative . Din cele 6 luni, 1 luna si jumatate a durat constituirea Consiliului Local Dobroesti si alegerea viceprimarului ( 10.11.2020).

Astfel din 2020 a mai ramas aproximativ 1 luna și jumatate si in timp ce multi se pregateau de sarbatorile de iarna noi am reusit sa pornim santierul Cabinetelor medicale / Centrului pentru Situatii de Urgentă.

La inceput de an 2021, asemenea tuturor administrațiilor am pregatit planul de actiune pentru anul in curs, iar pana la aprobarea bugetului, fara de care nu se pot face investitii noi, am incercat sa deblocam din vechile proiecte. Unul este santierul drumului comunal DC3A pentru care a fost nevoie de o noua autorizare si pe care ne dorim sa-l finalizam anul acesta.

Vremea nefavorabila a facut ca inceperea lucrarilor de asfaltare pentru strada Stejarului programata la 15 martie sa se amane pentru 15 aprilie.

De asemenea, in scurt timp vor demara lucrarile la proiectul “Cresa pentru copii”, contractul de proiectare si executie fiind semnat la finele anului trecut iar demersurile pentru autorizare fiind in curs.

Pentru prima data in istoria comunei s-a inventariat cadastral reteaua de iluminat, lucrare necesară pentru un eventual proiect cu finantare nerambursabila.Sunt in curs actiuni de inventariere pentru reteaua de canalizare pluviala pentru o gestionare corespunzatoare a acesteia si pentru prima data se face identificarea si testarea hidrantilor din localitate.

Cunosc foarte bine problemele reale ale comunei si vom incerca pe cat posibil solutionarea lor dar trebuie sa tinem cont de posibilitatile financiare reale .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Name *